Peugeot jesenska akcija

Objavljeno 23/09/2019

Auto Servis Crnaić

Do 31. 10.  članovi kluba vjernosti PEUGEOT ZAUVIJEK uživaju u još jednoj pogodnosti: Setovi spojke, zamašnjaci i dijelovi ispuha sniženi su 30%.

SET SPOJKE

Mjenjač pokazuje otpor u trenutku promjene brzine, motor proizvodi abnormalnu buku koja nestaje pritiskom na papučicu spojke, vozilo se trese ili udara prilikom pokretanja ili pomicanja?

Ovi simptomi upozoravaju da je vrijeme promijeniti spojku da biste izbjegli propadanje vašeg mjenjača, što će brzo dovesti do poteškoća pri prolazu brzine, ubrzanja, kočenja ili čak potpune imobilizacije vozila

PEUGEOT Vam nudi set spojke prve ugradnje kako bi Vaše vozilo bilo kao novo, a za vozila iznad tri godine starosti možete koristiti Eurorepar set spojke.

DVOSTRUKI PRIGUŠNI ZAMAŠNJAK MOTORA

Vrlo je robustan, osigurava zaštitu mjenjača i nudi ugodan osjećaj u vožnji. Nakon desetak godina ovaj potrošnji dio je ipak potrebno zamijeniti.

U tom slučaju, možete odabrati između zamašnjaka prve ugradnje (originalni dio) i obnovljeni dio gdje su potrošni dijelovi (opruge, ležaji, klizni ležaji…) promijenjeni 100%.

Gotov proizvod prošao je iste testove kao originalni dio: testovi termičkih udara, testovi rezonancije, testovi momenta, testovi dinamičkih karakteristika, testovi frekvencije i amplitude vertikalnog pomaka. Na kraju, njegov vijek trajanja odgovara vijeku originalnog dijela.

FILTAR ČESTICA – JEDINSTVEN SUSTAV

Sustav filtra čestica je visoke tehnologije koji se sastoji od posebnih materijala i u potpunosti je elektronički upravljan proizvod.

Radi tako da pronalazi i sprema u filtar štetne čestice koje nisu izgorjele, zatim ih redovito eliminira sagorijevanjem za vrijeme regeneracijske faze. Plinovi proizašli iz motora kontinuirano su filtrirani.

Povremeno (svakih 400 do 1000 km s obzirom na uvjete vožnje), temperatura filtra je jako povišena, blizu 600°C. To je trenutak izgaranja čestica i regeneracije (čišćenja) filtra. Regeneraciji treba 2 do 3 minute i intervenira na neprimjetan način za vozača i bez utjecaja na vozna svojstva. Bez ovog sagorijevanja čestice bi se nagomilale i filtar bi se začepio, što može dovesti do lošeg funkcioniranja, a i prestanka rada motora.

Filtar čestica je bitan dio vašeg vozila potpuno integriran u ispušni sustav.

  • eliminira čestice i crni dim koji proizvodi Diesel motor.
  • od HDi motora čini Diesel motor najčišći u svojoj generacijiari.
  • doveo je emisiju čestica do nemjerljive razine.

Akcija vrijedi do 31.10.2019.

POJMOVI

  • PRVA UGRADNJA = Originalni rezervni dio kakav je ugrađen u Vaše vozilo u trenutku proizvodnje. Koristeći originalni dio osiguravate da je Vaš auto kao nov: zadržat ćete kvalitetu i udobnost, upravljivost, držanje ceste i sigurnost. Doprinijet ćete dugovječnosti Vašeg vozila.
  • EUROREPAR = Za vozila iznad tri godine starosti, PEUGEOT je razvio gamu Eurorepar. Odgovara strogim kriterijima Marke, a dizajnirani su posebno za Vaš auto.
  • OBNOVLJENI DIO = PEUGEOT prikuplja zamijenjene originalne dijelove i posebna tvornica ih obnavlja. Svi potrošni dijelovi su zamijenjeni, a obnovljeni dio prođe iste testove kao i originalni dio. Koristeći obnovljene dijelove pomažete u očuvanju okoliša jer taj proces bitno smanjuje količinu otpada i potrošene energije.

Zbog iznimno strogih kriterija i provedenih kontrola, PEUGEOT pruža isto jamstvo bez obzira jesu li dijelovi originalni, Eurorepar ili obnovljeni dijelovi.

KLUB PEUGEOT ZAUVIJEK

Ako još niste član kluba vjernosti, požurite se učlaniti i akciju možete koristiti odmah.

PEUGEOT ZAUVIJEK vam nudi za samo 149 kn popust na dijelovima za održavanje ovisno o starosti vašeg Peugeota, 30% popusta na najskuplji dio jednom godišnje te besplatnu vuču vozila.

Do 31.12.2019. u klub Peugeot Zauvijek možete se učlaniti besplatno!

Cijeli svijet pogodnosti Vas čeka!

Više o klubu vjernosti, kao i o svim pogodnostima koje klub pruža, saznajte OVDJE.

Auto Servis Crnaić Vinkovci jedini je ovlašteni Peugeot servis u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Trebate li više informacija o Peugeot klubu vjernosti ili imate bilo kakve pitanje vezano za vaš automobil, obratite nam se s povjerenjem.

Povezane vijesti

Hyundai i Uber su predstavili Uber Air Taxi!

Hyundai i Uber su predstavili Uber Air Taxi!

Hyundai i Uber su najavili novo partnerstvo u dosad neviđenom projektu – Uber Air Taxi! Tu su suradnju predstavili na Sajmu potrošačke elektronike (CES) u Las Vegasu. Uber Air Taxi je koncept zračnog vozila kojeg je predstavio Hyundai, a stvoren je kroz Uberov...

Hyundai razvija Smart Cruise Control tehnologiju!

Hyundai razvija Smart Cruise Control tehnologiju!

Hyundai Motor Grupa najavila je razvoj Smart Cruise Control (SCC) tehnologije koja se temelji na umjetnoj inteligenciji! SCC tehnologija stvara personaliziranu pomoć u vožnji tako da kombinira obrasce ponašanja vozača s tehnikom vožnje. Taj će sustav biti primijenjen...

Peugeot zimska servisna akcija

Peugeot zimska servisna akcija

Klub vjernosti PEUGEOT ZAUVIJEK daruje svoje članove posebnom akcijom za zimski pregled i pregled akumulatora, te popustom na zimsku dodatnu opremu!   ZIMSKI PREGLED I PREGLED AKUMULATORA Svi članovi kluba ove zime dobivaju besplatnu provjeru vozila i besplatnu...

TREBAŠ SERVIS? DOGOVORI TERMIN U AS CRNAIĆ VINKOVCI