Zašto održavati automobil u ovlaštenim servisima?

Autoservis Crnaić

Objavljeno 22/07/2020

Auto Servis Crnaić

Svaki vozač zna koliko je važno redovito održavati automobil. Novi automobili dolaze s garancijom, pa vozači svoje limene ljubimce održavaju u ovlaštenim servisima dok vozilu vrijedi garancija, ali istekom garancije postavlja se pitanje je li bolje održavati automobil u ovlaštenom servisu ili kod drugog, neovlaštenog mehaničara.

Iako je održavanje automobila u ovlaštenom servisu nešto skuplja opcija od održavanja kod neovlaštenog mehaničara, ovlašteni servisi imaju niz prednosti nad neovlaštenima.

Stručno osoblje

Prvo i najvažnije – u ovlaštenom servisu možete biti sigurni da Vaš automobil popravlja profesionalno i stručno osoblje.

Naime, svaki zaposlenik u ovlaštenom servisu mora biti ovlašten od proizvođača te se redovito školovati kako bi uvijek bio u stanju pružiti najbolju uslugu servisa automobila.

To je posebno važno u servisiranju modernih automobila koji su tehnološki mnogo napredniji od starijih automobila, pa je važno da je i mehaničar dobro upoznat s novim i modernim tehnologijama.

Kvalitetni zamjenski dijelovi

Ukoliko postoji potreba da se na Vašem automobilu zamijeni određeni dio, ako servisirate automobil u ovlaštenom servisu možete biti sigurni da je novi dio koji je ugrađen u Vaš automobil preporučen od strane proizvođača automobila te da je kvalitetan i siguran.

Na svaki ugrađeni zamjenski dio, ovlašteni servis daje Vam i garanciju za taj dio pa se ne morate bojati dodatnih troškova ukoliko se ugrađeni dio opet iz nekog razloga pokvari.

Profesionalni alati za popravke automobila

Svi ovlašteni servisi koriste profesionalne alate pri servisiranju automobila, što jamči sigurnost u popravcima.

Naime, neispravni i neprofesionalni alati mogu oštetiti dijelove Vašeg automobila, pa servis može učiniti više štete nego koristi.

Svi serviseri koji rade u ovlaštenom servisu educirani su i znaju kako pravilno rukovati svim profesionalnim alatima, a upoznati su i sa svim računalnim programima koji se koriste u popravcima software-a kod modernih automobila.

Posebne akcije servisa

Osim činjenice da će ovlašteni serviseri prilikom pregleda i popravka Vašeg vozila provjeriti i sve ostale dijelove na automobilu i na vrijeme ukloniti sve dodatne poteškoće i kvarove, možete računati i na česte posebne akcije i popuste u ovlaštenim servisima.

Ovlašteni servisi često nude posebne akcije i popuste za svoje klijente i tako cijenu popravaka približavaju cijeni kod neovlaštenih servisera. Popusti na servis u kombinaciji s kvalitetnim dijelovima i garancijom na njih čine ovlaštene servise najboljom opcijom za popravak automobila.

Čuvaju vrijednost vozila

Ukoliko odlučite prodati svoje vozilo kako biste kupili noviji model, ako ste servise obavljali kod ovlaštenih servisera cijena Vašeg rabljenog vozila bit će veća od onog koje je servisirano kod neovlaštenih servisera.

Naime, svi kupci rabljenih automobila više cijene one automobile za koje mogu biti sigurni da imaju najbolje i najkvalitetnije zamjenske dijelove i urednu servisnu knjižicu pa su spremni platiti nešto veću cijenu za rabljeni automobil. Tako će, dugoročno, servisiranje u ovlaštenom servisu uštediti više novaca nego servisiranje u neovlaštenim servisima.

 

Autoservis Crnaić ovlašteni je servis za vozila marke Hyundai i Peugeot! Kontaktirajte AS Crnaić i dogovorite termin za servis automobila još danas!

Povezane vijesti

Hyundai – 30 godina eko-mobilnosti!

Hyundai – 30 godina eko-mobilnosti!

Hyundai se već 30 godina ističe u inovativnosti razvoja ekološki prihvatljivih vozila! Naime, dok su električni automobili i hibridi postali široko rasprostranjeni tek u posljednjih nekoliko godina, Hyundai je svoj prvi električni automobil razvio još davne 1991....

Hyundai – pobjednik iF Design Awards 2020!

Hyundai – pobjednik iF Design Awards 2020!

Hyundai je odnio dvostruku nagradu na iF Design Awards 2020! Ova svjetski poznata organizacija već više od 65 godina dodjeljuje nagradu za dizajn, a pobjednika proglašavaju stručnjaci za dizajn iz cijeloga svijeta. Ove godine nagrada je pripala Hyundai Sonati i...

Nove kamere za nadzor brzine u Vukovarsko-srijemskoj županiji!

Nove kamere za nadzor brzine u Vukovarsko-srijemskoj županiji!

Kako bi se osigurala veća sigurnost u prometu i kako bi se smanjio broj prometnih nesreća, u četvrtak 5. ožujka 2020. policija je postavila nove nadzorne kamere na 5 lokacija u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Lokacije novih nadzornih kamera Ove nadzorne kamere mogu...

TREBAŠ SERVIS? DOGOVORI TERMIN U AS CRNAIĆ VINKOVCI