032 360 321 servis@crnaic.hr

Salon automobila u Ženevi 2019.

Jedan od najpoznatijih svjetskih sajmova automobila 89. put za redom otvara svoja vrata svim posjetiteljima. Geneva International Motor Show (GIMS) prvi puta je održan davne 1905. godine te već tradicionalno predstavlja mjesto okupljanja najznačajnijih imena iz automobilističke industrije. Sajam je za posjetitelje otvoren od 7. do 17. ožujka.

Najzanimljiviji automobili salona u Ženevi

BMW X7 novi, najveći luksuzni SUV iz BMW-a.

Mercedes-Benz GLC Facelift dorađeni GLC dolazi s novim motorima, još naprednijom tehnologijom i blagim izmjenama vanjskog izgleda.

Bugatti La Voiture Noire jedan od najuzbudljivijih automobila koji će se pojaviti u Ženevi. Bugatti je oživio legendarni model Type 57SC Atlantic te će ga predstaviti u modernom izdanju. Sa cijenom od vrtoglavih 11 milijuna € La Voiture Noire najskuplji je automobil u povijesti.

Bugatti La Voiture Noire i Type 57SC Atlantic

Ssangyong Korando novi model luksuznog korejskog terenca.

Audi Q4 e-tron izlazi 2020. kao peti električni model iz Audia, dimezijama sličan Audiu Q5.

Audi Q4 E-tron

Ferrari F8 Tributo zamjena za model 488 GTB dolazi sa  V8 motorom od 720 KS s kojim do stotke dođe za manje od 3 sekunde!

Honda e Prototype je mali gradski električni automobil dizajniran na osnovu starog Civica kojeg karakterizira zanimljiv dizajn, napredna tehnologija i dobre vozne osobine.

Unutrašnjost Honda e Prototype

Na salonu će se naći još pregrš zanimljivih noviteta – Lamborghini Huracan EVO Spyder, Polestar 2, Kia Electric Concept, Alfa Romeo Tonale, Peugeot 208, Renault Clio, Skoda Kamiq i mnogi drugi.

 

Salon automobila u Ženevi u brojkama:

Izloženih modela

Posjetitelja

Svjetskih i europskih premijera automobila