032 360 321 servis@crnaic.hr

Na zagrebačkom Kegliću protekli tjedan odigrano je premijerno izdanje Socca Prvenstva Hrvatske u malom nogometu. International Socca Federation (ISF) je svjetska malonogometna federacija u sklopu koje se organiziraju međunarodna i klupska natjecanja u raznim oblicima malonogometne igre, a Socca Croatia je vlasnik ISF-ove licence za područje Republike Hrvatske.

Pobjedu su odnijeli igrači sastava Autoprijevoznik Blažević MNK Sasina koji su u finalu slavili nad vinkovačkom momčadi Auto servis Crnaić. Više možete pročitati na Večernji.hr.

Na Socca prvenstvu Hrvatske sudjelovalo je 18 ekipa iz cijele zemlje, podijeljenih u šest skupina po tri momčadi. Malonogometaše Vinkovaca predstavili su dečki pod sponzorstvom Auto servisa Crnaić koji su na kraju osvojili sjajno drugo mjesto!

Iako ostaje žal za propuštenom prilikom igranja Socca Lige prvaka, ovim putem čestitamo našim dečkima na izvanrednom uspjehu – na Socca prvenstvu Hrvatske natjecali su se najbolji malonogometaši Hrvatske i velika je čast osvojiti srebro u tako žestokoj konkurenciji.

Auto servis Crnaić kontinuirano podržava razvoj sporta u lokalnoj zajednici i integraciju mladih u sportske klubove te smo sretni i ponosni što su nas malonogometaši predstavili na ovako lijep način.